Política de privacitat

AVÍS DE CONFIDENCIALITAT: Aquest missatge i els seus arxius van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de CENTRE FISIO-SPA DEL VALLES, S.L. Si no és el destinatari final si us plau elimineu i informeu per aquesta via.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del qual és titular CENTRE FISIO-SPA DEL VALLES, S.L. amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de CENTRE FISIO-SPA DEL VALLES, S.L. situat en:

CL EMPORDÀ, 30 – 08150 PARETS DEL VALLES (BARCELONA).

Si vostè no desitja rebre la nostra informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça: INFO@VALLESCLINIC.CAT

Floating Review Template4
  • En mi caso hice gimnasia para embarazadas, y estoy muy contenta de haberlo hecho! El centro cuenta con un@s grandes profesionales y el trato es súper cercano! Totalmente recomendable!
  • Hola yo estoy en cantada con todo el trato personal es estupendo las instalaciones perfecto ósea que decir Marichell maravillosa besos para todas :
  • Grandes profesionales amables,atentos,como si estuvieras en casa, centro muy acogedor.Se merecen un 10
  • Centro con especialidades distintas a cual mejor !!! Muy buenos profesionales y un trato excelente.
  • Un lugar donde sientes que lo importante son las personas. Gracias a todas los profesionales que integran Vallés Clínic por devolverme la salud en más de una ocasión y lo que es más importante br... Llegir més