Psiconeuroimmunologia PNI CMF Vallès Clínic

NUTRICIÓ I PNI

 

El servei de Dietètica i Nutrició és realitzat per la Sílvia Vilardell. Dietista i psiconeuroimmunòloga. Dietista per l’escola Roger de Llúria, en un enfocament ecològic i integratiu, i realització del postgrau a l’escola Regenera.

Amb aquest enfocament es pretén fer un canvi d’hàbits, que en finalitzar el tractament t’emportis un aprenentatge que et serveixi al llarg de la teva vida.

 

Vols que el teu pes es mantingui saludable per sempre?

Amb una bona relació múscul/greix?

Estàs tip/a dels efectes io-io?

Doncs no n’hi ha prou en deixar de menjar o menjar més, és una qüestió d’informació que li comuniques al teu organisme. Hem de tractar la causa del desajust i eliminar-lo.

 

A través de la psiconeuroimmunologia podem millorar:

  • Sistema digestiu: digestions pesades, gasos, diarrees, inflamació de panxa, reflux, cremor…
  • Sistema immune: asma, al·lèrgies, refredats constants i que no s’acaben mai.
  • Hormones: dolors menstruals, oligomenorrea, amenorrea… disfuncions de la tiroide, es pot millorar molt la qualitat de vida.
  • Obesitat: l’alimentació junt amb l’exercici físic com a base per millorar aquesta disfunció i fer un canvi radical d’hàbits de vida.
  • Migranyes i cefalees
  • Pell, la pell com a reflex del nostre interior ens indica que alguna cosa no acaba d’anar a l’hora i s’ha de buscar la disfunció i entendre-ho. A través de l’alimentació, la complementació natural i la fitoteràpia ens ajudarà a solucionar aquest tipus de problemes.
  • Rendiment esportiu: una bona alimentació i complements adequats ens ajudaran a tenir un bon rendiment esportiu i evitar així que hi hagi lesions. Aconseguir una bona musculatura i una bona flexibilitat metabòlica, fent servir el greix com a substrat energètic.