TERÀPIA EMDR AL CENTRE DE MEDICINA VALLÈS CLÍNIC

“EMDR, la teràpia per sanar el passat que sempre està present”

“Amb aquesta especialitat abordem el trauma per manca d’afecció, experiències en que s’ha pogut estar en perill de perdre la vida, abusos i agressions sexuals, bulling escolar així com trastorns relacionats amb el trauma com la depressió, trastorns d’ansietat, o els trastorns alimentaris.

 

Moltes vegades una POR ve derivada d’una situació traumàtica viscuda en el passat, sana el passat i fes pàgina a la por.

 

Amb EMDR tractem el record traumàtic patit per la persona durant la infància i adolescència amb un temps d’evolució. El malestar l’acompanyarà durant anys i l’obligarà a conviure amb ell en el present, el qual actua de forma negativa incidint en les seves emocions, sensacions i pensaments.

 

EMDR també està indicada per tractar experiències traumàtiques recents com una pèrdua, un accident de trànsit o presenciar un succés que hagi provocat adquirir una por. Les pors a volar, a conduir, als animals es poden adquirir per haver viscut una experiència negativa o per haver vist com altres persones pateixen alhora d’agafar un avió, conduint o quan veuen un gos. Tanmateix, es possible que la persona no pugui explicar d’on ha adquirit la por amb la qual cosa s’haurà d’avaluar com han sigut les seves experiències amb aquests estímuls fòbics o en altres situacions relacionades.”

 

TERÀPIA EMDR CENTRE DE MEDICINA FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ VALLÈS CLÍNIC

 

JORDI YLLA CENTRE DE MEDICINA VALLÈS CLÍNIC

 

RAP 107 FM VALLÈS CLÍNIC I TERÀPIA EMDR JULIOL 2018

 

EMDR CENTRE DE MEDICINA VALLÈS CLÍNIC
EMDR CENTRE DE MEDICINA VALLÈS CLÍNIC