Psicologia. CMF Vallès Clínic

QUÈ ÉS LA PSICOLOGIA?

La Psicologia és una carrera universitària cursada com a llicenciatura on els professionals a posterior s’especialitzen segons la seva vocació.

L’objectiu de la psicologia és reduir o eliminar el malestar del pacient proveint-lo d’estratègies per a afrontar-lo.

Un bon professional t’escolta, t’acompanya i et dona eines per a gestionar la situació. És necessari que el professional tingui empatia i connecti amb la persona que ve a consulta. Nosaltres se’ns dubte et recomanem a L’Esther Laso, la nostra professional del centre.

 

EN QUÈ I COM ET PODEM AJUDAR GRÀCIES A LA PSICOLOGIA.

T’oferim eines, estratègies i habilitats per millorar la teva qualitat de vida quan algun d’aquests aspectes la comprometen:

Conflictes en la relació de parella: comunicació, convivència,  sexuals, prendre decisions: disparitat de valors-criteris-personalitat, separació, divorci.., conflictes amb els fills …

Dificultats per afrontar les pèrdues (dol, de salut per necessitat de canvis d’hàbits o malalties, soledat no desitjada, decepcions amb l’entorn, treball, l’entorn familiar…)

Estats d’ànim preocupants: Desmotivació, tristesa, sentiment de culpabilitat, preocupació excessiva, ansietat, angoixa, estrès, pors, baixa autoestima…

dificultats per prendre decisions.

Malalties cròniques, degeneratives (atenció al malalt, familiar, cuidadors…)

Millorar habilitats socials: dificultats per comunicar-se, aprendre a dir no i a dir el que un pensa, expressar sentiments i emocions…

 

PSICOLOGIA INFANTO – JUVENIL

Quan el tractament de Psicologia l’enfoquem als més joves (infants i adolescents) s’anomena Psicologia Infanto-Juvenil.

Dins d’aquest camp és molt important l’empatia i la connexió entre el nen / jove / adolescent – professional – pares per tal que la sessió tingui el seu màxim resultat.

Es parla d’emocions i de com gestionar-les, de conducta, comunicació i de desenvolupament entre d’altres. Amb el servei de Psicologia Infanto-Juvenil us acompanyem i donem eines i destresses per al vostre dia a dia.

 

EXEMPLES EN ELS QUE ET PODEM AJUDAR :

Pors, fòbies, terrors nocturs, dol, introversió, nervis, assetjament escolar – Bullyng, depressió infantil, estereotips de gènere, etc.

Psicologia Infanto-Juvenil CMF Vallès Clínic

 

 

Escola de Pares i Mares

l centre també hi trobaràs Tallers, Xerrades i Trobades enfocats a pares i mares.

Ser pare o mare no és fàcil. Però tampoc ho és ser un nen o una nena. En aquests tallers t’ajudarem a entendre com veuen ells la vida des de les seves necessitats i emocions i que podem fer per acompanyar-los en el seu creixement.

Psicologia. Escola de Pares. CMF Vallès Clínic

TINC UN ADOLESCENT A CASA

L’adolescència és un període de creixement físic i mental ràpid on és difícil adaptar-se als canvis. Si et sents superat per aquesta etapa no dubtis en acudir a nosaltres, bé als nostres tallers específics o a una consulta individualitzada. Tenim les respostes a les teves preguntes.

 

Psicologia Adolescència. CMF Vallès Clínic

MÚTUES

Per conèixer amb quines mútues treballem consulta’ns sense compromís

També realitzem serveis PRIVATS.

 

RECOLZAMENT – ACOMPANYAMENT – MOTIVACIÓ

l’Esther Laso t’acompanyarà en aquells tractaments en els que necessitis d’un recolzament especial: Dieta, Reeducació de l’alimentació, canvi de vida, etc.

 

ESTHER LASO PSICÒLOGA

Departament de Psicologia

Llicenciada en Psicologia

Psicòloga llicenciada per la UNED l’any 2002.

Numº Col·legiada: 17279

Responsable del Departament de Psicologia del Centre de Medicina i Fisioteràpia Vallès Clínic on desenvolupa tasques de terapeuta Infanto-Juvenil i Adults.

Altament especialitzada en l’acompanyament i tractament de situacions traumàtiques, pors i fòbies.

ESPECIALITZADA EN INFANTO-JUVENIL I ADULTS

PSICÒLOGA CLÍNICA

Persona molt empàtica de ràpida connexió.

 

Psicòloga infanto-Juvenil ESTHER LASO. CMF Vallès Clínic