Psicologia – Teràpia EMDR – Psicologia Infanto Juvenil – Mindfulness

EN QUÈ I COM ET PODEM AJUDAR

T’oferim eines, estratègies i habilitats per millorar la teva qualitat de vida quan algun d’aquests aspectes la comprometen:

Conflictes en la relació de parella: comunicació, convivència,  sexuals, prendre decisions: disparitat de valors-criteris-personalitat, separació, divorci.., conflictes amb els fills …

Dificultats per afrontar les pèrdues (dol, de salut per necessitat de canvis d’hàbits o malalties, soledat no desitjada, decepcions amb l’entorn, treball, l’entorn familiar…)

Estats d’ànim preocupants: Desmotivació, tristesa, sentiment de culpabilitat, preocupació excessiva, ansietat, angoixa, estrès, pors, baixa autoestima…

dificultats per prendre decisions.

Malalties cròniques, degeneratives (atenció al malalt, familiar, cuidadors…)

Millorar habilitats socials: dificultats per comunicar-se, aprendre a dir no i a dir el que un pensa, expressar sentiments i emocions…

COACHING EN TRACTAMENTS I SERVEIS

Recolzament i motivació en la realització de tractaments de pèrdua de pes i Programa de Salut de Vallès Clínic

TERÀPIA EMDR

“EMDR, la teràpia per sanar el passat que sempre estar present”

“Amb aquesta especialitat abordem el trauma per manca d’afecció, experiències en que s’ha pogut estar en perill de perdre la vida, abusos i agressions sexuals, bulling escolar així com trastorns relacionats amb el trauma com la depressió, trastorns d’ansietat, o els trastorns alimentaris.

Amb EMDR tractem el record traumàtic patit per la persona durant la infància i adolescència amb un temps d’evolució. El malestar l’acompanyarà durant anys i l’obligarà a conviure amb ell en el present, el qual actua de forma negativa incidint en les seves emocions, sensacions i pensaments.

EMDR també està indicada per tractar experiències traumàtiques recents com una pèrdua, un accident de trànsit o presenciar un succés que hagi provocat adquirir una por. Les pors a volar, a conduir, als animals es poden adquirir per haver viscut una experiència negativa o per haver vist com altres persones pateixen alhora d’agafar un avió, conduint o quan veuen un gos. Tanmateix, es possible que la persona no pugui explicar d’on ha adquirit la por amb la qual cosa s’haurà d’avaluar com han sigut les seves experiències amb aquests estímuls fòbics o en altres situacions relacionades.”

JORDI YLLA

Psicòleg Clínic especialitzat en Teràpia EMDR

 

TERÀPIA EMDR CENTRE DE MEDICINA I FISIOTERÀPIA VALLÈS CLÍNIC

MÚTUES

Per conèixer amb quines mútues treballem consulta’ns sense compromís

També realitzem serveis PRIVATS

JORDI YLLA PSICÒLEG

Departament de Psicología

Llicenciat en Psicologia

Psicòleg graduat per l’Universitat Oberta de Catalunya, 2015.

Numº Col·legiat: 23773

Responsable del Departament de Psicologia del Centre de Medicina Fisioteràpia i Rehabilitació Vallès Clínic on desenvolupa tasques de terapeuta individual, de parella. Altament especialitzat en l’acompanyament i tractament de situacions traumàtiques del passat així com Trastorns de la Son.

ESPECIALITZAT EN ADULTS

PSICOLOGIA GENERAL SANITÀRIA I TERÀPIA EMDR 

Persona molt empàtica de ràpida connexió.

 

PSICOLOGIA INFANTO-JUVENIL

Esther Laso

Departament de Psicologia

Llicenciada en Psicologia per la UNED any 2012

Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Departament de Psicologia del Centre de Medicina i Fisioteràpia  Vallès Clínic on desenvolupa tasques d’acompanyament en la infància, terapeuta individual, de parella i de grups de suport de diferents especialitats (suport a dietes alimentàries, dificultats per aconseguir un embaràs, relaxació i auto-cura, etc). Millora de rel·lació entre les famílies, acompanyament a l’infant, etc.

ESPECIALITZADA EN PSICOLOGIA INFANTO-JUVENIL

Persona molt agradable i empàtica que connecta ràpidament amb les famílies.

Formadora d’equips, xerrades, etc.