Sra. Meritxell Brunés Rabassa

Mare de l’Ariadna (una filla preciosa i molt estimada)  i del Fiu-Fiu (un gat gros, pelut i que és un amor).

Amb 16 anys va començar la meva aventura … Tot es va iniciar amb el mon de la Bellesa Estètica on després d’anys de formació en escola privada i posteriorment en Institut ja era Esteticista de Grau Superior. A continuació va venir el Quiromassatge i en ambdúes vaig exercir posteriorment com a professora en la matèria.

Vaig continuar la meva formació personal amb tot el camp de les Teràpies Naturals – Alternatives  i aquí vaig realitzar formacions com Flors de Bach – Shiatsu – Reiki (I-II-III Nivell),  després van venir formacions com Aromateràpia – Fitoteràpia – Massatges i molta formació relacionada amb el mon del Wellness i el Benestar.

M’agradava el mon del Benestar, el Wellness, l’Estètica, les Teràpies… Però volia més, necessitava molt més …. I amb els anys vaig acabar cursant FISIOTERÀPIA on em vaig graduar l’any 2004 a E.U. Gimbernat de L’ universitat Autònoma de Barcelona com a FISIOTERAPEUTA col·legiada Núm. 6189.

 

A partir d’aquí va venir molta més formació; Cursos, Tallers, Jornades, Congressos … Especialment dins l’àmbit dels Post-Operatoris i Medicina, Cirurgia Estètica, Fisio-Estètica, Fisioteràpia Uroginecològica, Fisioteràpia Oncològica …. Ja sabia el que volia i vaig anar-hi de cap! Uroginecologia Visceral Digestiva, Sòl Pelvià, PeriPart i Post-Part, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, Fisiosexologia i darrerament Teràpia Manual Visceral aplicada a la Uroginecologia i novament Fisioterapia Uroginecològica i Visceral Digestiva son algunes de les meves últimes formacions.

 

Estic especialment implicada dins l’Associació de Parets Contra el Càncer des de l’any 2010 de la qual en soc la Fisioterapeuta responsable del Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació dins l’associació. Aquest vincle especial fa que sempre cerqui noves maneres de poder ajudar als/les pacients afectats/es i sempre estigui motivada a aprendre i transmetre’ls-hi tot el que sé.

Parets Contra el Càncer Sempre al meu Cor

PARETS CONTRA EL CÀNCER

 

I entre mig sempre d’altres formacions que no son pròpies de la Fisioteràpia però sí necessàries dins del mon de l’emprenedoria; recordem que soc gerent i directora d’una empresa de Serveis Mèdics-Sanitaris CENTRE DE MEDICINA I FISIOTERÀPIA VALLÈS CLÍNIC.

 

Puc dir que exerceixo la FISIOTERÀPIA INTEGRATIVA gràcies a tot el meu vagatge, formació i anys d’ experiència. Jo, sóc aíxí, i així soc jo … Passen els anys però l’essència és la mateixa . Afortunada de poder dir que la meva Professió és la Meva PASSIÓ.

 

He creat la UNITAT DE LA DONA del CMF Vallès Clínic per donar resposta a totes les necessitats de la Dona en totes les etapes de la seva vida; Un espai d’Assessorament, Prevenció i Tractament on tot l’equip multidisciplinar ens posem a la seva disposició per millorar la Salut i qualitat de vida. Acompanyem a la dona durant tot el seu embaràs i post-part i l’ajudem a recuperar la continència urinària, fecal, gasos, així com la sexualitat, l’amor propi i la figura corporal.

 

La UNITAT DE SÒL PELVIÀ MASCULINA. On atenem a nens, joves i homes.

 

La UNITAT DEL TRACTAMENT DEL DOLOR on l’equip de professionals del centre: Traumatòleg, Fisioterapeutes, Osteòpates, Podòleg, Posturòleg treballa de manera multidiscuplinar en el diagnòstic i tractament del dolor.

 

Darrerament m’he dedicat més a l’acompanyament i tractament de la dona en totes les etapes de la seva vida. Imparteixo cursos, tallers i formació relacionada al respecte en tota la seva vessant més integrativa.

 

Meritxell Brunés

Centre de Medicina i Fisioteràpia Vallès Clínic.

El Perquè de Tot Plegat

Molts anys dedicant-me al camp de la Salut, Bellesa i del Benestar han fet que anés adquirint l’experiència durant els anys

Sempre estaré agraïda a Parc Estudi perquè en realitat tot va començar allà … La Lina, la Mònica … Elles foren les que em van ensenyar la passió de la professió i amb els anys em varen donar l’oportunitat de poder ser jo qui posés el meu granet en la formació dels alumnes, era tan joveneta ….

Després d’adquirir experiència en el mon de la formació també vaig estar uns anys col·laborant durant anys en empreses privades del sector de les teràpies, bellesa i la salut realitzant serveis.

Entre mig foren molts domicilis els visitats amb la meva Vicenteta; camilla que encara conservo i a la que li tinc una estima molt especial.

I recordo amb especial “carinyo” La Parafarmàcia de Parets del Vallès on era responsable del servei de Quiromassatge, Bellesa, Teràpies i per descomptat la Fisioteràpia.

 

Finalment al setembre de l’any 2006 vaig obrir les portes del CENTRE FISIO-SPA DEL VALLÈS (després de 10 mesos d’obres …. ) el FISIO-SPA que és com molta gent el coneix i al principi es pensaven que era un servei! Era una creació meva; una marca registrada.

Els nostres principals serveis: Fisioteràpia, Bellesa, Benestar, SPA, Teràpies,  després va venir  Medicina Estètica i els treball amb Mútues. Vam continuar creixent = Osteopatia, Dietètica i Nutrició, Podologia, Electroestimulació Miha Bodytec…..

 

Fins que va arribar el moment de fer un salt i acabar de créixer, no tant en serveis de wellness i benestar sinó en SERVEIS MÈDIC-SANITARIS i l’any 2016 va Néixer VALLÈS CLÍNIC on ens hem especialitzat en tota la vessant mèdica-sanitària ampliant també a Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia, recuperació a persones afectades d’acciendents de Trànsit (Unespa), Psicologia, Podologia i Posturologia ….

 

És a l’any 2017 quan fem el gran salt i VALLÈS CLÍNIC passa a ser CENTRE DE MEDICINA I FISIOTERÀPIA VALLÈS CLÍNIC empresa forta i arrelada a Parets del Vallès.

 

Disposem molts serveis mèdics-sanitaris i de 3 Unitats de tractament específiques:

Unitat de la Dona

Unitat Masculina de Sòl Pèlvià

Unitat del Tractament del Dolor

 

Som els Creadors del PROGRAMA DE SALUT CANVI D’IMATGE EN 90 DIES (finalistes en els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial 2016)

2017 Vàrem ser una de les empreses catalanes guanyadores del Programa Comerç 21

 

+ de 20 anys d’experiència en el Mon de la Salut – Bellesa i el Benestar donen com a Resultat qui soc jo = la MERITXELL BRUNÉS.

Fisioterapeuta Integrativa especialitzada en la Dona.

Uroginecologia – Sòl Pelvià – Fisiosexologia – Peripart – PostPart – Hipopressius- Fisioteràpia Oncològica – Post Operatoris

 

I entre mig per no “aburrir-me” vaig ser Presidenta i Cofundadora de l’ASSOCIACIÓ DE SERVEIS I COMERÇOS DE PARETS DEL VALLÈS; ASIC PARETS juntament amb la Sra. Mas (finalització desembre 2016)

Membre de la Taula de TURISME I SHOPPING DE PIMEC COMERÇ (finalització juny 2018)

Col·laboradora en el Programa de  ‘QUÈ FER QUAN APAREIX EL CÀNCER A LA FEINA‘ de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer; FECEC.

Col·laboradora en diferents mitjanç de comunicació.

I per descomptat; Sòcia i Fisioterapeuta responsable del Servei de FISIOTERÀPIA de PARETS CONTRA EL CÀNCER.

 

Experiència com a Formadora d’alumnes en diferents camps, com per exemple la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, m’encanta ensenyar Hipopressius als alumnes; tant en “Petit Comité” com en grups grans. Escoles Bressol, Club Atletisme Parets, a Vallès Clínic … Simplemet M’encanta.

 

Estimo els animals, els respecto, els valoro i per això en sòc sòcia de diferents Entitats i Associacions com ara és la Protectora d’Animals de Parets, Progat la Garriga, Progat l’Ametlla del Vallès …

 

I aquest és un petit resum de qui és Meritxell Brunés Rabassa.

Agraïda a la meva germana Norma Brunés que sempre va estar al meu costat en temps si més no complicats … Excel·lent professional Fisioterapeuta i millor persona i Gràcies FAMÍLIA, per tot el que m’heu donat. Us Estimo.

 

T’ESTIMO, la paraula més bonica que existeix
 • Formació Protocols per prevenir els contagis per COVID-19. Col·legi de Fisioterapeutes – juny 2020
 • Prevención y control de infecciones (PCI)causadas por el nuevo coronavirus (COVID-19) – OMS maig 2020
 • Fisioterapia Uroginecològica i Visceral Digestiva. Sara Esparza – E.U.Gimbernat 2018
 • Teràpia Manual Visceral aplicada a les Disfuncions Uroginecològiques. Xavier Huguet – Fisiofocus. Finalització juliol 2017
 • Fisioteràpia del Peripart. Sara Esparza – E.U.Gimbernat Finalització abril 2017
 • Especialització en Fisiosexologia. Sara Esparza – E.U.Gimbernat Finalització desembre 2016
 • Fisioteràpia Uroginecológica. Irene Fernández – Fisiofocus. Finalització Juny 2016
 • Fisioteràpia i Embaràs. Irene Fernández – Fisiofocus 2016
 • XXI Curso Tratamiento Integral Estético. Intervenciones Estéticas  y Cirurgía. Dr. Josep Maria Serra Renom – Instituto de Cirugía Estética Dr. Serra Renom y Hospital Quiron Barcelona. Finalització Abril 2016
 • Especialització en el Pre i Post Cirurgia Estètica. Dr. Vila Rovira – Lambdors Barcelona. Finalització gener 2016
 • Formació en Electroestimulació Miha Bodytec. Miha Bodytec España 2015
 • Monogràfico Drenaje Linfático. Francesc Fraile – Sanidad Formación. Novembre 2014
 • Curso de Preparación al Parto y Postparto. Nuevos Conceptos Biomecánicos Francesc Fraile – Sanidad Formación. Maig 2013
 • Fisioterapia Uroginecològica i Visceral Digestiva. Marcel Caufriez i Sara Esparza – E.U.Gimbernat 2007
 • Drenatge Limfàtic Manual. Nivell II Especialització. Dr. Leduc (President fundador de l’Agrupació Europea de Limfologia) – E.U.Gimbernat 2007
 • Drenatge Limfàtic Manual. Nivell I  Dr. Leduc – E.U.Gimbernat 2006
 • Carrera Universitària de Fisioteràpia. E.U. Gimbernat. Finalització juny 2004

Altres no propis de la Fisioteràpia però SÍ importants, rellevant i que fan que a diu d’avui sigui qui soc, actui com actuo i realitzi la Fisioteràpia Integrativa

 • Tècnic Especialista en Estètica FP Grau Superior. I.E. Beatriz de Suabia. Sevilla 2000
 • Grau FP d’Estètica. I.E.S Salvador Seguí. Barcelona 1996
 • Formació Professional 1º Grau en l’àrea de coneixements Tècnics i Pràctics d’Estètica. Parc Estudi. Granollers 1996
 • Curs de Perfeccionament Professional d’Estètica. Centre P.P Granollers 1996

 

 • Terapeuta Flors de Bach
 • Terapeuta Reiki II-III
 • Quiromassatge
 • Massatge Infantil
 • Shiatsu
 • Aromateràpia

 

 • Mujeres y Finanzas. Sílvia Ribas – Almaterapias. Finalització Setembre 2017
 • Diverses formacions en Xarxes Socials. Francesc Ricart – Gecofort 2016
 • Diverses formacions en Tècniques de Vendes. Marisa Juárez – Innat Barcelona 2015
 • I més i més i més i més …..